En klassiker fra Mitsubishi med facelift
Mit.....jpg
Lancer SportSedan fås fra 179.995 kr. og Lancer Sportback fra 189.995 kr. Der er 3 års garanti uden kilometerbegrænsning og 3 års gratis vejhjælp. Foto: Mitsubishi.
Mitsubishi Lancer har fået et facelift, der giver bilen et mere sporty udtryk

Japanske Lancer SportSedan og SportBack har nu fået sideskørter som standard, og på Lancer SportBack er tagspoileren blevet mindre og mere integreret i bilen. Forfra har Lancer fået det genkendelige Mitsubishi design med stort frontgitter indhyllet i krom kant.
– Vi ser frem til at udvide modelprogrammet med to nye biler i mellemklassen. Lancer er en klassiker fra Mitsubishi, der nu lanceres med endnu mere udstyr til meget attraktive priser, siger direktør Christian Haugaard. – Der er heller ikke sparet på udstyret, som byder på automatisk klimaanlæg, ratbetjent radio/CD, sædevarme, el-sidespejle m. varme og blink, el-ruder, regnsensor, læderrat- og gearknop, aluminiumsfælge mm., tilføjer han.

5 stjerner i Euro NCAP
Lancer har opnået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest og af sikkerhedsudstyr kan bl.a. nævnes 7 airbags, stabilitets- og tractioncontrol, aut. katastrofeblink ved hård opbremsning mv.
Mitsubishi har i Danmark valgt at lancere Lancer 1.6 Invite. Her er der tale om en motor med 5 trins gearkasse og 117 hk. Derudover har den det automatiske Stop & Go system, hvor motoren standser, når føreren holder stille f.eks. for rødt lys. Dermed reduceres brændstofforbrug og CO2 emissioner yderligere uden at forstyrre de elektroniske systemer. Motoren starter igen øjeblikkeligt, når der er brug for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top