Dommerfejl gav Fix det ene point
B1960 – Fix 2-2 (2-1)

Fix fik en skidt start på kampen imod B 1960 i efterårets sidste kamp inden vinterpausen. Der var blot spillet få minutter, da værterne fra Valby bragte sig foran, og kort efter kom de så også på 2-0. Imod slutningen af halvlegen fik Fix dog lagt et bedre pres, og i de døende sekunder af 1. halvleg fik Fix så bragt lidt balance i regnskabet, da et indlæg fra højre side blev opfanget ved bageste stolpe, og keeperen i B 1960-målet blev nemt passeret. Efter pausen kom Fix mere med i kampen, og det var ikke meget man så til B 1960 i Fix-forsvaret. Redningen for Fix kom, da dommeren helt fejlagtigt dømte straffe for hånd inde i feltet, til stor frustration for hjemmeholdet. B1960 keeperen reddede dog straffet, men måtte kapitulere på riposten, og Fix kunne sikre sig et enkelt point i efterårets sidste kamp.
Fix topper tabellen i vinterpausen med imponerende 10 sejre, 1 uafgjort og blot 2 nederlag i efterårets 13 kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top