Den store møgdag
Havefællesskabet i AAB 38 inviterede i samarbejde med Lokaludvalget, Områdefornyelsen og afdelingsbestyrelsen i AAB38 alle interesserede i lokalområdet til ”Den Store Møgdag” sidste lørdag. Det var et åbent arrangement, hvor der blev fortalt om, hvordan man kan dyrke haver i byen, og give inspiration til at andre kunne give sig i kast med det samme. […]

Havefællesskabet i AAB 38 inviterede i samarbejde med Lokaludvalget, Områdefornyelsen og afdelingsbestyrelsen i AAB38 alle interesserede i lokalområdet til ”Den Store Møgdag” sidste lørdag. Det var et åbent arrangement, hvor der blev fortalt om, hvordan man kan dyrke haver i byen, og give inspiration til at andre kunne give sig i kast med det samme. I Voldparken er der højbede og nyttehaver og det er så heldigt, at jorden i området kan dyrkes.
Først blev haverne gjort vinterklar sammen med gartner Anne Tange, og derefter blev alle inviteret ind i Gadelyset til varm suppe og hyggeligt samvær. Havefællesskabet håber at arrangementet vil give folk et indspark og gode idéer til at etablere haver i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top