Brønshøj videre i pokalturneringen
Tirsdag tog Brønshøj til Jammerbugten for at forsøge at avancere til 4. runde i DBU pokalturneringen. Holdet fra det nordjyske spiller til dagligt i 2. division vest, men det var ikke til at se i første halvleg, hvor hjemmeholdet bed godt fra sig. I anden halvleg blev forskellen dog mere markant og da Oke Akpoveta […]

Tirsdag tog Brønshøj til Jammerbugten for at forsøge at avancere til 4. runde i DBU pokalturneringen. Holdet fra det nordjyske spiller til dagligt i 2. division vest, men det var ikke til at se i første halvleg, hvor hjemmeholdet bed godt fra sig. I anden halvleg blev forskellen dog mere markant og da Oke Akpoveta efter 67 min. bragte Brønshøj foran og 5 min. senere Aleksandar Lazarevic til 0-2 var kampen reelt lukket.
Efter kampen udtalte Brønshøj træner Carit Falch:
”Kampen starter faktisk med et par store chancer til os som desværre ikke bliver omsat til mål. Herefter må jeg rose Jammerbugt for at tage godt fat i spillet og give os kamp til stregen. Jeg synes vi møder et godt hold i dag som er godt organiseret og spiller god fodbold. Så jeg er glad for at vi i 2. halvleg får bedre styr på vores eget spil og organisation og scorer et par fine mål. Det var en svær opgave vi var på – gutterne skulle have fri fra arbejde, tidligt op, rejse langt og møde en motiveret modstander på en noget svær bane i stiv blæst. Jeg synes igen det viser holdets rygrad at vi løser det og er videre til ottendedelsfinalerne i pokalturneringen. Jeg er stolt af spillerne og også de superfans som havde taget den lange vej. Flot. Vi er inde i en fantastisk periode i øjeblikket og har holdt nullet 7 kampe i træk. Imponerende af gutterne.”
Den lange køretur til det nordjyske forløb dog ikke helt uden problemer, da man efter en spisepause glemte Lars Emil Juel Andersen, da bussen kørte videre. Problemet blev dog hurtigt løst, og det fik heldigvis ikke indflydelse på den flotte præstation.
I ottendedels-finalen mødes Brønshøj og Skive den 3. december på Tingbjerg Ground. Til det siger Brønshøj træner Carit Falch: ”Vi har indtil videre været i Skive 2 gange i denne sæson og taget 4 ud af 6 mulige point, men pokalkampe er jo altid noget helt andet, og det bliver et spændende opgør. Dejligt at vi kan spille den hjemme på Tingbjerg Ground foran vores egne fans. Så skal vi ikke rejse langt og vi spiller næsten 12 mod 11.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top