Brønshøj var dominerende, men…
Brønshøj – Fredericia 0-0

Lørdag tog Brønshøj hjemme imod Fredericia på en tåget dag, og kampen blev ikke den helt store oplevelse. Defensiven virkede upåklageligt, og det er nu 8 kamp i træk (inkl. pokal) der ikke er blevet scoret hos målmand Dannevang og Co, men længere fremme på banen halter det lidt endnu.
Brønshøjs træner Carit Falch havde denne kommentar efter kampen: ”Det blev en kamp vi dominerede på bolden i stort set hele kampen, men desværre uden at få scoret det vindende mål. Selvom det var svært at skabe chancer på den 5 mands bagkæde som Fredericia stillede med, så fik vi alligevel spillet os til 4 store chancer, som skulle omsættes til mål. Det gjorde vi ikke og Fredericia havde en stor chance til sidst. Når vi nu ikke kunne få scoret, så var det flot af spillerne igen at holde nullet og få point ud af opgøret. Nu begynder vi at forberede os på Vendsyssel kampen, hvor vi skal ud og rejse langt efter de 3 point”, siger Carit Falch.
Brønshøj møder i næste runde Vendsyssel på udebane søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top