Tryghedstur til Tingbjerg
Minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) besøgte den 1. oktober Tingbjerg sammen med blandt andre Per Larsen fra Børnerådet og og Andreas Kamm fra Dansk Flygtningehjælp – for at lære af de gode eksempler og få en åben diskussion af udfordringerne i området

Socialborgmester Jesper Christensen, der selv bor i Tingbjerg, Christensen var vært.
Socialborgmester Jesper Christensen siger:
”Vi er de seneste år lykkedes rigtig godt med nogle af de tiltag, vi har i Tingbjerg og Husum. Langt flere børn og unge har fået den rette hjælp på det rette tidspunkt. Og det har givet resultater.
Mange af de unge har nedbragt deres ulovlige skolefravær og holdt sig fri af sigtelser for kriminalitet. Mange er også kommet i uddannelse eller beskæftigelse.
Det har stor betydning for de unge og deres familier – og vi kan se, at det også øger trygheden for beboerne i området, fortalte Jesper Christensen.
I hele sin ministertid har Carsten Hansen prioriteret at komme rundt i landet og tale med alle praktikerne.”
”Jeg tror en væsentlig grund til, at vi har fået skabt en positiv forandring er, at -Vivi sætter tidligt ind, så små problemer ikke vokser sig store. Og at vi er mange der arbejder sammen på tværs af de traditionelle grænser mellem kommune, skole og boligområder. Det mener jeg, vi skal arbejde meget mere med de kommende år”.
Minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen:
”Jeg har gennem hele min ministertid prioriteret at komme rundt i landet og tale med praktikerne. Virkeligheden skal altid være udgangspunkt for politikken, og selvfølgelig skal vi slå hårdt ned på kriminalitet, men vi skal slå endnu hårdere ned på årsagerne. Vi skal have fat i de unge, der laver ballade, før de bliver mere kriminelle, for det er her, vi for alvor kan gøre en forskel for både beboerne og de unge selv, fastslog Carsten Hansen..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top