Suveræne Stadion vandt overbevisende over Ydun
MG_3865.jpg
Der blev gået til stålet i kampen – her er det Stadions Danny Reinholdt der tackles langt inde i feltet. Foto: Christian Ove Carlsson
Ydun – Stadion 23-29 (10-15)

Det første kvarter var en rodet affære, og der var mange tekniske fejl og mange udvisninger. Dommerne lagde en hård linje, lidt for hård efter Ydun trænerens smag. Det resulterede i et hav af ukvemsord imod dommerne, og efter 19 minutter fik træneren så det røde kort efter at være gået fuldstændig verbalt amok. De efterfølgende minutter var Ydun i undertal med 2 mand og Stadion straffede dem prompte og bragte sig foran med 5 mål. Imod slutningen af halvlegen røg lidt af koncentrationen, og Ydun var heldige med kun at være bagud med 10-15. Efter pausen bed Ydun lidt fra sig, men kun i de første 5-10 minutter. Herefter kontrollerede Stadion igen, og sejren kunne nemt have været større end de 23-29, som kampen sluttede med. En bundsolid indsats af holdet og det bliver spændende at se, om de kan holde det høje niveau i de kommende kampe. Stadions næste kamp bliver imod ubesejrede Holte, som gæster Bellahøj Hallerne på lørdag.

Efter kampen havde Stadion træner denne kommentar: ”Jeg oplever, at vi var i kontrol og var kyniske i de vigtige facetter af kampen. Michael, Kasper Møller og Iversen på mål, var med for første gang, hvilket gav os flere strenge at spille på.  Meget flot spil af vores venstre fløj Hjort, som scorede på alle sine 8 forsøg.  Ydun gjorde præcis de ting vi havde forberedt os på og taktikken kunne holde hele vejen hjem.  Vi har nu spillet 3 kampe, har 6 point og har haft alle i vores trup i kamp på nær Marco og selvfølgelig Frilund og Benjamin, som er ude med knæskader.  Næste lørdag kommer Holtes meget rutinerede hold på besøg i Bellahøj hallen og vi håber stadig at kunne være ubesejrede efter denne kamp…”.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top