Skuespiller cykler penge til Brønshøj Boldklub
Spinning-foto-1.jpg
Der bliver kamp om at tjene flest penge ind til Brønshøj Boldklub og ”Familier med kræftramte børn”. Foto: Privat.
Der er lagt op til et sjovt og spændende halloween-aften, når Brønshøj Boldklub afholder spinning arrangement i Føtex Husum fredag den 31. oktober

Der har der meldt sig en spændende rytter – nemlig skuespilleren Paw Henriksen, der bl.a. er kendt fra TV-serierne Hotellet, Krøniken og Anna Pihl. Paw Henriksen hopper på cyklen fra kl. 18-19 for sammen med de øvrige ryttere cykle penge ind til Brønshøj Boldklub og foreningen ”Familier med kræftramte børn”. Paw vil selvfølgelig også være klar til at skrive autografer til de sikkert mange interesserede
Der deltager i alt 10 ryttere i arrangementet. Hver rytter bliver støttet af et antal erhvervssponsorer og private sponsorer. Erhvervssponsorerne betaler 100 kr. pr. kørt km, og de private sponsorer 10 kr. pr. km. Løbsspeaker er fodboldkommentatoren Carsten Werge, TV 3, der nok skal få gang i pedalerne.
De øvrige ryttere er: Advokat Henrik Ravnild, formand for DBU København, Christian Barrett fra Arbejdernes Landsbank og formand i Brøndby IF, Morten Nyholm fra Føtex Husum, Kim Madsen fra Erhvervsklubben ”Hvepsene”, Michael Yulzari fra Brønshøj Kloak, Jesper Hansen, tidl. målmand i Brønshøj Boldklub, Martin Marker fra HH ELteknik, Brian Kaus, tidl. landsholds- og divisionsspiller i Brønshøj Boldklub og Sune Nicolaisen fra ”Team Baghjul”.
Flere af Brønshøj Boldklubs divisionsspillere møder op for at skrive autografer med anføreren Jesper Fleckner i spidsen, og de første 200 tilskuere til arrangementet vil få fribilletter til en af Brønshøjs hjemmekampe.
Der bliver også udloddet fire hvepsestribede Brønshøj-trøjer til en lille konkurrence. Tilskuerne kan gætte på, hvor mange km. Paw Henriksen og de øvrige ryttere kører i løbet af den time, som arrangementet varer. De, der gætter rigtigst, vinder fodboldtrøjerne.

 

Fakta:
På nuværende tidspunkt har der meldt sig en stribe erhvervssponsorer: Henrik Jakobsen, Suzuki Bellahøj, Bullers Service, Blikkenslagermester Tommy Schmidt Aps, Hellbrandt A/S Trykcenter, Per Christensen Automobiler, Topcare AK A/S, Skousen på Husum Torv, Erhvervsklubben ”Hvepsene”, Revisionsfirmaet Kjærulff Christensen, Romas, Realmæglerne Olesen & Christensen Aps, PP Møbler Aps, Tulip Food Company, Plenge, advokat Henrik Ravnild, Home, Bella Bolig, Arbejdernes Landsbank, Golfrelations og anlægsgartner Johnny Højer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top