Skrab og støt de lokale børn sammen med Børnehjælpsdagen
Børnehjælpsdagens Julelotteri 2014 er på gaden til fordel for lokale foreninger og skoleklasser samt de anbragte børn i Danmark

Den 31. oktober er Børnehjælpsdagens Julelotteri på gaden over hele landet. De traditionsrige lodder bliver solgt af lokale foreningsbørn og skoleelever frem til 24. december 2014.
For hvert solgt lod tjener foreningen eller skoleklassen 8,50 kroner. Typisk er disse penge øremærket til nyt klubudstyr, udflugter, stævner eller andre fælles aktiviteter. I 2013 tjente 563 foreninger, klubber og klasser cirka 2,7 millioner kroner via Julelotteriet.
Lodsalg støtter anbragte børn
Julelotteriet har et vigtigt, velgørende formål. En del af overskuddet fra salget går nemlig til Børnehjælpsdagens arbejde for de 15.000 anbragte børn og unge i Danmark. De bor på opholdssteder og institutioner, hvor de har en tilværelse uden deres forældre i hverdagen.
Børnene er anbragt af forskellige årsager, for eksempel omsorgssvigt, vold, misbrug eller behandlingskrævende diagnoser. De kan have det rigtigt svært – især ved juletid, hvor manglende familierelationer kan give dem et stort afsavn.
Børnehjælpsdagen støtter de anbragte børn og unge gennem forskellige oplevelser og events. For eksempel afholder Børnehjælpsdagen hvert år populære og traditionsrige julefester for børnene i København, Roskilde, Odense, Kolding, Herning, Aarhus og Aalborg.
Glæd dig selv – eller andre – med et julelod
Juleloddet er udformet som et postkort, der kan sendes til venner og familie i anledning af højtiden. Årets motiv er en collage af den danske kunstner Annette Wier og har titlen ”Brødre vi var også børn engang”.
De heldige danskere, der skraber 3 pakker frem på juleloddet, har vundet et gavekort på 200 kroner til enten Matas, Jysk, BR Legetøj eller Kop & Kande. Den samlede gevinstsum i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2014 er 2.600.000 kroner.
Din skoleklasse eller forening kan også sælge Julelodder og tilmelding kan ske i hele salgsperioden på www.bhd.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top