Prøv i år noget helt nyt med dit forsyningsselskab
På Kulturnatten giver HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, dig mulighed for at opleve Københavns dybeste hul, mest avancerede køleanlæg og grønneste badebutik

Få et helt unikt indblik i Københavns skjulte energi- og vandforsyning. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, lukker nemlig op for tre spændende besøgssteder, hvor to af dem normalt er helt lukket for offentligheden:
Fjernvametunnelen: Kilometervis af rør løber under byen og sikrer, at vi alle får fjernvarme, bygas og rent drikkevand. For første gang giver vi nu københavnerne mulighed for at komme med ned i dybet. Tag elevatoren 40 meter ned til bunden af den store fjernvarmetunnel – det er endnu længere nede end metroen. HOFORs driftsfolk viser rundt i den store tunnel, der er 4 meter bred og løber 4 km under hele byen fra Amagerværket til Fredensgade og sikrer miljøvenlig fjernvarme til en stor del af københavnerne.
Fjernkøling: Kold luft er den bedste opfindelse siden det varme vand. Kom og få en unik rundvisning i en af vores kølecentraler og hør, hvordan fjernkøling fungerer, og hvorfor Industriens Hus, Magasin, Nationalmuseet og mange flere har valgt at skifte gammeldags og pladskrævende køleanlæg ud med mere bæredygtig fjernkøling.
Badeafdeling: Få aftenens bedste tilbud i HOFORs badeafdeling i Det Grønne Stormagasin i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet. I badeafdelingen kan du få en tur i vandspareforhindringsbanen og måle dit eget vand- og energiforbrug. Det bliver skægt, så tag endelig børnene med. Få også en snak med vores professionelle vand- og varmeekspedienter om, hvordan du nemt sparer på vand og varme til gavn for både miljø og pengepung. Og deltag i konkurrencen om vores timetilbud, hvor du kan komme hjem med lækre ting til badet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top