Pris til to ildsjæle fra Tingbjerg Heldagsskole
Socialrådgivernes faglige klub i Københavns Kommune kunne for nylig overrække en pris på 10.000 kr. til skoleleder Joy Friman Hansen og koordinator for skolens ressourcecenter Ditte Kulmann Strunge fra Tingbjerg Heldagsskole. De blev indstillet til prisen af skolesocialrådgiver Tine Cordua, der har et stærkt samarbejde med dem i deres fælles bestræbelser på at støtte skolens […]

Socialrådgivernes faglige klub i Københavns Kommune kunne for nylig overrække en pris på 10.000 kr. til skoleleder Joy Friman Hansen og koordinator for skolens ressourcecenter Ditte Kulmann Strunge fra Tingbjerg Heldagsskole. De blev indstillet til prisen af skolesocialrådgiver Tine Cordua, der har et stærkt samarbejde med dem i deres fælles bestræbelser på at støtte skolens udsatte børn og familier.
Baggrunden for at jeg mener at de begge gør sig fortjent til at modtage en pris er, at jeg ser to kolleger, der gør en forskel for de udsatte børn, vi møder i vores arbejde, fortæller Tina Cordua i begrundelse for prisen til de to ild­sjæle. Med prisen ønsker Københavns Kommunale Socialrådgivere at sætte fokus på vigtigheden af en tidlig, fleksibel indsats og tværfagligt samarbejde omkring udsatte børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top