Nu ryddes der op i Degnemosen
Det er i nogen grad kommet bag på Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, at Degnemosen har været brugt som affaldscontainer

Flere beboere udtalte for nogle uger siden i Brønshøj-Husum avis, at folk dumpede deres affald i form af køleskabe og gamle cykler i mosen, og at svanernes havde svære vilkår, fordi de bliver generet af unge mennesker. Den oplysning har fået kommunen til prompte at reagere, og Centerchef i Teknik- og Miljøforvaltningen, Anders Melamies, har nu sat processen i gang om igen at få Degnemosen til at være et rekreativt sted, som skal benyttes til glæde for alle.
– Det er ikke meningen, at dyr skal kvæles i affald. Vi forsøger nu at skabe mere fokus på området ved at patruljere i Degnemosen, fastslår Anders Melamies, der godt vil indrømme, at Degnemosens tilstand kom bag på ham, og at han ser alvorligt på situationen.
-Vi har allerede nu været ude og rydde op i og ved mosen, og på baggrund af de oplysninger jeg har fået, har vi skruet på nogle forskellige knapper. Vi har intensiveret bemandingen af parkbetjente, som skal patruljere derude, og de skal aflægge rapporter og orientere om, hvad der sker i Degnemosen, siger Anders Melamies.
Anders Melamies vil gerne høre fra beboerne, hvis der opstår flere problemer og gå i dialog med politiet, hvis det skulle være nødvendigt.
-Jeg vil meget gerne vil rose borgernes engagement – både når det gælder hærværk og skader af dyr. Vi vil gerne benytte os af borgernes øjne og ører, når vores drift ikke slår til, fastslår Anders Melamies og tilføjer, at kommunen selvfølgelig også vil støtte med dialog og oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top