Maria Magdelene er min største inspiration
I menighedslokalet i Bellahøj Kirke er væggene den næste måned fyldt med glade farver og varme decoupager og ikoner. Der er udstillinger hele året, og lige nu er der halvanden års ventetid på at komme til at udstille i kirken. I øjeblikket er det Anne Marie Holsting, der fylder rummet med malerier, der alle er […]

I menighedslokalet i Bellahøj Kirke er væggene den næste måned fyldt med glade farver og varme decoupager og ikoner.
Der er udstillinger hele året, og lige nu er der halvanden års ventetid på at komme til at udstille i kirken.
I øjeblikket er det Anne Marie Holsting, der fylder rummet med malerier, der alle er inspireret af Kristendommen.
– Det var først, da jeg gik på pension efter mange år som billedkunstlærer, at jeg for alvor gik i gang med maleriet. Jeg troede ellers jeg skulle bruge tid på at digte, men med børnebørn, der gerne vil være kreative, så blev det altså decoupage, fotografi og maleri, der fik den store interesse, fortæller Anne Marie Holsting, der elsker at finde inspiration i naturen og sågar finde sjove dingenoter i mandens metalværksted, som hun kan bruge.
-Jeg går meget op i engle og religion, og så har en spirituel rejse til Grotte i Sydfrankrig inspireret mig til at lave værker af Maria Magdalene, fortæller Anne Marie Holsting, der de senere år har læst alt, hvad hun har kunnet komme i nærheden af om Maria Magdalene. Også Sorte Madonnaer, vinduer, døre og den aramæiske visdom går igen i Anne Maries kunst.
Anne Marie Holsting er født og opvokset i Brønshøj og hun er blevet gift i Brønshøj Kirke, hvor hun også fik døbt sit ældste barn.
-Jeg troede, jeg skulle blive boende i Brønshøj, men nu bor jeg i Haslev på Sydsjælland med min mand, fortæller Anne Marie Holsting, der selv om kunsten har fyldt meget de sidste år alligevel er lidt bly og tilbageholdende, når hun skal vise, hvad hun har bedrevet.
-Jeg har nogle gange svært ved at sælge dem, da billederne betyder meget for mig, indrømmer Anne Marie Holsting, der har omkring 20 værker til salg i Bellahøj Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top