LetsGo delebiler udvider i Brønshøj-Husum området
Stor vækst og flere medlemmer betyder, at LetsGo opruster med endnu flere biler i Brønshøj-Husum

Flere og flere borgere i Brønshøj og Husum vælger at bruge delebiler, og derfor udvider LetsGo nu sin flåde i Brønshøj og Husum. Den lokale medlemsskare har nået en størrelse, hvor det er nødvendigt at sætte flere biler ind for at dække behovet, og det betyder, at delebilisterne i området nu får en endnu mere fleksibel ordning.

LetsGo har fået en helt ny placering på Frederikssundsvej centralt i Husum. Derudover kom der tidligere på året en ekstra bil ud på den allerede eksisterende placering på Næsbyholmvej, så der nu i alt er fem biler i Brønshøj-Husum – fire stationscars og en minibil. Delebilordningen har i forvejen to biler på Klintevej.

Biler skal stå tæt på medlemmerne
Udvidelsen skyldes, at LetsGo oplever en stor vækst. De seneste tre år har LetsGo oplevet en medlemstilgang på 30 procent per år, og skal successen fortsætte, så kræver det fokus på nærområderne
-En stor del af forklaringen på vores succes er, at bilerne aldrig står særlig langt væk fra hvor vores medlemmer bor. Vi har pt omkring 60 medlemmer i Brønshøj-Husum, og det kræver både gode placeringer og et større udvalg af biler, fortæller direktør i LetsGo, Bjarke Fonnesbech.
Udover bilerne i Brønshøj og Husum står der også en hel del biler i de områder, som grænser op til byerne, og som alle medlemmer kan benytte sig af. LetsGo har biler i Vanløse, Herlev, Frederiksberg og Nordvest.
Læs mere om Letsgo på www.letsgo.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top