Leg med ilden
Ild har fra menneskets tidligste tider grebet og fascineret os. Hvem kender ikke følelsen af at sidde lunt og godt og bare stirre ind i et lejrbål? Hvem har ikke selv ”leget med ilden” på et tidspunkt i sit liv? Kasper og Lars, som tilsammen udgør Ildshowet, kender alt til dette, og de vil tryllebinde […]

Ild har fra menneskets tidligste tider grebet og fascineret os. Hvem kender ikke følelsen af at sidde lunt og godt og bare stirre ind i et lejrbål? Hvem har ikke selv ”leget med ilden” på et tidspunkt i sit liv?
Kasper og Lars, som tilsammen udgør Ildshowet, kender alt til dette, og de vil tryllebinde store som små med deres akrobatiske ildtalenter.
Kasper og Lars optræder kl 18.00 i Husum Bypark og 18. 30 på Brønshøj Torv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top