Lad svanerne være
Der er flere beboere, der er særdeles oprørte over den forråelse, der sker omkring Degnemosen og Bellahøj

Ikke mindst er de fortørnede over hvordan man torturerer vores nationalfugl.
En svanemor med sine 5 svaneunger har holdt til i Degnemosen over sommeren. Men de ringmærkede svaner har haft svært ved at få ro. De er både blevet stresset af løsgående hunde og ikke mindst af unge mennesker, der har gjort det til en sport at genere fuglene.
-Jeg har flere gange oplevet, at det er de unge af anden etnisk baggrund, der står og smider sten efter svanerne. For nyligt lå der én svaneunge på stien. Det var tydeligt at se, at den havde fået halsen revet over, fortæller en af beboerne, der på grund af repressalier ikke tør stå frem med navns nævnelse. Beboerne er kendte af redaktionen.
-Vi talt med vores beboerformand, og han er gået videre og har anmeldt det til politiet. Vi er simpelthen bestyrtede over, at man kan behandle vores nationalfugle på den måde. Det er så væmmeligt, fortæller en beboer, da har kunnet stå og se på den medfart, svanerne har fået henover sommeren.
Sidste år oplevede den samme beboer hvordan flere af svanerne blev skudt på med haglgevær.
-Det må simpelthen stoppe, og der må gøres noget. Det kan ikke være rigtig at den slags ting kan foregå uden det får konsekvenser, fortæller beboerne, og tilføjer at svanemor nu kun har to unger tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top