Jul på Bellahøj
For andet år i træk lægger den gamle 3-længede gård på toppen af Bellahøj lokaler til et af årets hyggeligste julemarkeder: Jul på Bellahøj

Restauratører Johnny Lykkegaard og Joachim Wasser overtog Restaurant Bellahøj for 4 år siden, og har skabt et helt nyt univers på stedet, hvor det tidligere koncept: Suppe, steg og is herskede enevældigt.
-Vi nurser stadig vore stamkunder, der ønsker det traditionelle koncept, men i dag tilbyder vi i høj grad den yngre generation og virksomhederne en tidssvarende menu af høj kvalitet, udtaler Johnny Lykkegaard.
Den aldrende gård er blevet gennemrenoveret gennem de sidste par år, og fremstår i dag med smukt interiør og helt nyt stråtag. Det har kostet hårdt slid, men har også resulteret i, at restauranten for nyligt er kåret af Børsen til Gazellevirksomhed. En udmærkelse som alle på stedet er meget stolte af.
Et af de nye tiltag på Bellahøj er Julemarkedet, som sidste år tiltrak 3.000 juleinteresserede gæster. ”Et tiltag vi gerne vil gøre til en tradition – ligesom vores Mortens aften og Påskefrokost er noget af et tilløbsstykke” tilføjer Johnny Lykkegaard ”Det er en god måde, at invitere indenfor på, så gæsterne kan opleve og smage vort produkt”
Julemarkedet byder på spændende gaveideer og masser af inspiration til julen. Restauranten byder samtidig på dejlige lækkerier lige fra hjemmelavet gløgg og æbleskiver til højtbelagt smørebrød.
Børnene kan hygge sig med juleklip, ponyridning og besøg af julemanden. Udendørs pyntes der op med fakler, brændte mandler, kvalitetskaffe og meget, meget mere…. De spændende udstillere bliver præsenteret på www.julpaabellahøj.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top