Jeg er blevet bevidst om at få gode vaner
15-årige Ceelin fra Mørkhøj er blandt de 20 udvalgte piger, der er med i konkurrencen om at blive Danmarks næste Topmodel. Ceelin går i 9. klasse på Odsherreds Efterskole, men er nu allerede et skridt nærmere drømmen om at blive model. I spidsen for programmet står Caroline Fleming, som har Uffe Buchard og Jesper Thomsen […]

15-årige Ceelin fra Mørkhøj er blandt de 20 udvalgte piger, der er med i konkurrencen om at blive Danmarks næste Topmodel. Ceelin går i 9. klasse på Odsherreds Efterskole, men er nu allerede et skridt nærmere drømmen om at blive model.
I spidsen for programmet står Caroline Fleming, som har Uffe Buchard og Jesper Thomsen som sine faste meddommere. Et stjernespækket hold af gæstedommere er også med til at vurdere, om det er Ceelin, der skal vinde en forside på modebladet Cover og en kontrakt med modelbureauet Unique Models.
Men først skal modelaspiranterne kastes ud i et hav af udfordringer, der omfatter discipliner fra den rigtige modelverden, såsom catwalk og professionelle photoshoots. Programmet kan ses hver torsdag på Kanal 4 kl. 20.00.

Spørgsmål til Ceelin
Hvorfor drømmer du om at blive model?
-Jeg synes, det lyder som et spændende job, fordi man bliver sendt ud i en masse forskellige situationer og skal leve sig ind i en rolle. Man kommer måske ud på job i andre lande, hvis man er heldig, hvilket jeg også synes meget godt om. Man bliver også meget mere kropsbevidst plus man lærer at få en masse gode vaner som at spise sundt og varieret kost og være i god form!

Hvilken type pige er du?
-Jeg vil beskrive mig selv som en glad, energisk, selvstændig, udadvendt og sjov pige.

Nævn tre ting du ville tage med på en øde ø
1. Alle mine venner og veninder
2. En kok
3. Et krydstogt skib, så jeg kan komme hjem igen med stil
Hvad bliver det sværeste at undvære imens du er i Topmodel?
-Min mor, søster, bedste veninde og kat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top