Indvielse af multibanerne i Husum
Multibane-07-42-14.jpg
- I Lokaludvalget håber vi, at multibanerne vil give alle bydelens borgere – især børnene og de unge - mulighed for at udøve idræt, danne netværk og komme tættere på hinanden gennem fælles aktiviteter, sagde næstformanden for Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Hans S. Christensen, da han holdt indvielsestale ved de nye baner i Husum. Foto: Kaj Bonne.
- Husum er et sammensat område med mange udfordringer - men også et område, hvor man forstår at arbejde sammen for et fælles mål, sagde Hans S. Christensen fra Lokaludvalget

– Det er en glæde for Brønshøj-Husum Lokaludvalg at være med her i dag, når vi indvier bydelens første multibaner. Det er et projekt vi i Lokaludvalget er stolte af at have været med til at finansiere. Husumparken har et væld af naboer og brugere, som multibanerne nu vil komme til gode: Husum Skole, SFO’er, øvrige daginstitutioner og de lokale beboere, der bor i nærheden af parken. Så alle os der elsker fodbold og andre boldspil ser frem til at spille eller kikke på, sagde Hans S. Christensen, næstformand for Brønshøj-Husum Lokaludvalg i sin tale ved indvielsen af de nye multibaner ved Husumparken.

Et flot samarbejdsprojekt
– Jeg bor selv ikke så langt herfra og kan konstatere, at rigtig mange benytter Husumparken flittigt på forskellige måder – og nu er der endnu flere udfoldelsesmuligheder. Med etable­ringen af multibanerne ser vi et flot samarbejdsprojekt, hvor mange af områdets institutioner og aktører er gået sammen om at skabe mere liv i Husumparken og give faciliteterne et ordentligt løft. Der ligger et stort arbejde bag realiseringen af projektet og de folk, der har knoklet fortjener stor ros.
Projektet her har vist, at nok er Husum en sammensat bydel med mange udfordringer – men også en bydel, hvor man forstår at arbejde sammen for et fælles mål, sagde Hans S. Christensen.
– Jer der har arbejdet med projektet stod med en stor udfordring: Der manglede ordentlige fysiske rammer af den rette kvalitet, for at vi kunne tilbyde ordentlige idrætstilbud og fritidsaktiviteter til områdets børn, unge og voksne. Og der er ingen tvivl om, at det vil styrke arbejdet med at skabe mere bevægelse og sundhed – ikke mindst for vore børn, sluttede han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top