Indsamling og loppemarked til fordel for Malthe Thomsen og hans familie
På søndag den 5. oktober fra kl. 9-15 kan du tage en tur til Brønshøj Torv og give din støtte til Malthe Thomsen. 9 initiativtagere har to stader med på loppemarkedet, og alle indtægterne går til indsamlingen. Hvis man ikke kan komme og gerne vil støtte, er der oprettet en separat konto 5010 1551047. Der kan […]

På søndag den 5. oktober fra kl. 9-15 kan du tage en tur til Brønshøj Torv og give din støtte til Malthe Thomsen.

9 initiativtagere har to stader med på loppemarkedet, og alle indtægterne går til indsamlingen. Hvis man ikke kan komme og gerne vil støtte, er der oprettet en separat konto 5010 1551047. Der kan også swippes og bruges Mobile Pay til mobilnummer 51151009.malthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top