Gymnasieelever i Brønshøj giver 3 timer til verdens flygtninge
Når man tænder fjernsynet eller åbner computeren, konfronteres man med voldsomme billeder fra Syrien, Irak og Sydsudan. 51 millioner mennesker i verden er på flugt, og det er det største antal siden Anden Verdenskrig.

Men der findes konkrete og nærværende måder at gøre en forskel på – også uden at skulle tære på studiebudgettet. Det kan de unge på Nørre Gymnasium bevidne, når de i dag får besøg af Dansk Flygtningehjælp, og ved at bruge 3 timer af deres tid søndag formiddag den 9. november kan de gøre en livgivende forskel for de allermest udsatte flygtninge i verden. På de 3 timer, som det tager at samle ind for Dansk Flygtningehjælp, kan man nemlig samle omkring 1000 kr. ind – nok til f.eks. at give 8 sydsudanesiske flygtningebørn sko og tøj på kroppen. – Gymnasieeleverne udgør en rigtig vigtig del af vores indsamling, og det er vores erfaring, at de er super engagerede og gerne vil gøre en forskel. Derfor er vores indsats på gymnasierne rigtig vigtig, siger Jens Engedal, projektleder hos Dansk Flygtningehjælp.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top