FerieCamp i efterårsferien
Efterårsferien er lige om hjørnet. Igen i år tilbyder Københavns Kommune masser af spændende idræts- og kulturaktiviteter for de 6 til 17-årige

Ikke alle børn har ferieplaner med familien. Derfor tilbyder Københavns Kommune igen i år den succesfulde ”FerieCamp” i seks bydele fra den 13. til den 17. oktober. Her kan børn og unge i alderen 6 til 17 år deltage i hundredvis af aktiviteter, fra trampolin og fodbold til rap og filmproduktion.
Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) er glad for tilbuddet, som han håber, at masser af børn vil gøre brug af.
-Det er utrolig vigtigt for mig, at alle børn og unge får en indholdsrig ferie med sjove oplevelser, socialt samvær og mulighed for at prøve kræfter med en masse spændende aktiviteter, de selv vælger, siger Carl Christian Ebbesen.
Han har ved forhandlinger om kommunens budget for kort tid siden været med til at sikre, at ordningen, som i sommeren 2014 blev benyttet af mere end 11.000 børn og unge, forlænges de næste fire år.
-Jeg er simpelthen så glad for, at FerieCamp fortsætter, for det er en kæmpe succes. FerieCamp er skyld i, at børn og unge, der normalt ikke har planer i ferien, oplever en masse og derfor kan snakke med henne i skolen, når der deles ferieminder. Samtidig har FerieCamp været medvirkende til, at en del børn har fået øjnene op for foreningslivet, siger Carl Christian Ebbesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top