FDFere lærte førstehjælp
Vælter du på din cykel, brænder dig ved havegrillen eller slår du din arm, så skal du i fremtiden håbe på, at nogle af FDFerne fra Brønshøj er i nærheden. De kan nemlig hjælpe dig til at få den rigtige hjælp

På et intensivt kursus fik flere end 100 børn og unge i FDF K 25 Brønshøj i sidste uge en grundig introduktion til basal førstehjælp. Med et økonomisk tilskud fra TrygFonden blev det muligt at invitere professionelle instruktører, der sammen med FDF-lederne fik givet de unge brønshøjere en god indføring i de mest basale førstehjælpsregler. Kurset var tilpasset børnenes alder og indgår i FDFs normale træningsprogrammer, dog nu med et endnu bedre indhold end tidligere.
I det hele taget har den lokale FDF-kreds stor succes med at tiltrække børn og unge. Sommerens store oplevelse i form af en sommerlejr i Skotland med hele 91 deltagere samt en flot indledning på sæsonen har sendt medlemstallet op på den gode side af 200 medlemmer. Og det kan mærkes, når der er møder i Brønshøjs Sognecenter hver onsdag og torsdag. Rammerne er nemlig fyldt ud til sidste plads, men hvis nu nogle skulle komme til skade, ved FDFerne nu selv hvad de skal gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top