Få en glad alderdom
I sidste uge blev der afholdt Ældredag 2014 for Vanløse Brønshøj Husum i Sundhedshuset i Vanløse

I den anledning var det muligt for kommunens ældre at stifte bekendtskab med mange af de muligheder, som ældre har for både at leve et aktivt liv og til at få hjælpe til hverdagens udfordringer.
Der var sat 38 stande op, hvor man blandt andet kunne få målt sit blodtryk, blive vaccineret for influenza, få smagsprøver på lækkert ældremad og møde sygeplejerskerne i Forebyggelses Teamet i Vanløse og Brønshøj-Husum. Alle aktivitetstilbuddene i lokalområdet var repræsenterede.
-Seniorliv er ikke hvordan du har det – men hvordan du ta´r det: Sådan lød parolen for dagens arrangement.
-Man får mere modstandskraft, hvis man har et aktivt liv, og man lever også længere, hvis man angriber livet positivt og finder noget at udfylde dagen med, sagde lokalområdechef Margrethe Kusk Pedersen.
I løbet af dagen kunne man møde chefpsykolog Svend Aage Madsen, der holdt foredrag med temaet ”Har mændene det så godt, som de siger?” Også Sundheds- og Omsorgsborgermester Ninna Thomsen holdt tale, mens man kunne gå ind i cafeen og drikke kaffe og spise kage til Ole Olsens Hotband, der spillede gammel traditionel Jazz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top