Eventyrteatret er som en familie
Der er en ganske særlig stemning, når man træder ind i Glassalen i Tivoli, hvor Eventyrteatret lige nu er ved at lave de sidste justeringer på stykket ”De Vises Sten”, der er skrevet af Gunvor Reynberg og instrueret af Bo Skødeberg Kristensen Sif Turid Beltner fra Brønshøj er en af de 93 unge der, ud […]

Der er en ganske særlig stemning, når man træder ind i Glassalen i Tivoli, hvor Eventyrteatret lige nu er ved at lave de sidste justeringer på stykket ”De Vises Sten”, der er skrevet af Gunvor Reynberg og instrueret af Bo Skødeberg Kristensen
Sif Turid Beltner fra Brønshøj er en af de 93 unge der, ud af 300 elever, blev udtaget til at være med i årets efterårsforestilling, som kan ses i Glassalen indtil den 19. oktober.
Hun er yndig som hun sidder der i sin turkise sari og med blomster i håret. Sif har lige været i gang med at øve de indiske sangnumre, sammen med paraden, som hun skal være en del af i hele efterårsferien i Tivoli.
-Jeg var så glad, da jeg fik at vide, at jeg skulle med i ”De Vises Sten”. Jeg har kun været gået på Eventyrteatrets dramaskole i to år, fortæller Sif, der bruger meget af sin fritid på at synge og på at forbedre sin sang.
Den 10-årige Sif skal også være med i Eventyrteatrets juleforestilling, så det kræver, at hun får en del fri fra skolen.
-Jeg tror, mine lærer synes, det er spændende, og jeg lærer jo også meget ved at være med. Jeg vil gerne lave musicals. Det er sangen, jeg brænder mest for, men jeg brænder også for at være en del af Eventyrteatret. Det er som at få en ekstra familie. Jeg har fået så mange nye venskaber, så jeg kalder teatret mit tredje hjem, fortæller Sif Turid Beltner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top