En sjov ide blev til virkelighed
Når man kommer kørende på Frederikssundsvej ved Løvetandsvej, kan man ikke undgå at blive fænget af to store farvestrålende gavlmalerier. I lørdags kunne den almene boligafdeling Rolandsgården så afsløre værkerne, som er kaldt ”Twilight Objects” . Det er Martin Sørensen, en tidligere beboer, der har sat projektet i værk med støtte fra SAB´s Kunstfond og […]

Når man kommer kørende på Frederikssundsvej ved Løvetandsvej, kan man ikke undgå at blive fænget af to store farvestrålende gavlmalerier.
I lørdags kunne den almene boligafdeling Rolandsgården så afsløre værkerne, som er kaldt ”Twilight Objects” .
Det er Martin Sørensen, en tidligere beboer, der har sat projektet i værk med støtte fra SAB´s Kunstfond og Brønshøj-Husum Lokaludvalg, og det er kunstnerne Silas Inoue og Simon Hjermind, der har udført arbejdet fra en lift. De to gavlmalerier har kostet i omegn af 250.000 kroner.
-Det har livet vores ejendom op. Det er selvfølgelig altid smag og behag. Men folk er generelt meget tilfredse for resultatet, fortalte Maj Jørgensen, der er medlem af bestyrelse for Rolandsgården og glad for det sammenhold det har skabt i boligafdelingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top