Eid Fest med højt humør
Solen skinnede fra en skyfri efterårshimmel, og humøret var højt. Man kunne ikke forestille sig en bedre dag at holde den traditionelle muslimske Eid Fest på. Der var rigtige gode muligheder for børnene at tumle rundt i udendørs hoppeborg, prøve hesteridning og rodeo og forsøge sig med klatrevæggen. Eid Fest blev afholdt i Tingbjerg Hallen […]

Solen skinnede fra en skyfri efterårshimmel, og humøret var højt. Man kunne ikke forestille sig en bedre dag at holde den traditionelle muslimske Eid Fest på. Der var rigtige gode muligheder for børnene at tumle rundt i udendørs hoppeborg, prøve hesteridning og rodeo og forsøge sig med klatrevæggen. Eid Fest blev afholdt i Tingbjerg Hallen ved Tingbjerg Heldagsskole i sidste uge.

Se flere af Kaj Bonnes fotos på bha.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top