Dansk Flygtningehjælp søger indsamlere
- Giv 3 timer af dit liv - for verdens flygtninge kan de være livsgivende, lyder opfordringen fra den lokale koordinator i Brønshøj-Husum for landsindsamlingen den 9. november

Ikke siden Anden Verdenskrig har så mange været på flugt. – Derfor opfordrer Dansk Flygtningehjælp og jeg indbyggerne i Brønshøj/Husum distriktet til at gå på gaden med os søndag 9. november. Tre timer er en lille investering for mig, men gør en betydelig forskel for nogle af verdens mest udsatte flygtninge, siger Camilla Torp-Smith, der er indsamlingskoordinator for Dansk Flygtningehjælp i Brønshøj/Husum distriktet. – Vores arbejde verden over hjælper hver dag tusindvis af mennesker med de helt basale behov, som de har, når de er på flugt fra hjemmet.
– Vi har vi brug for frivillige til 132 ruter i Brønshøj-Husum. Det tager cirka tre timer at gå en rute. Pengene går til at gøre livet sikrere for verdens flygtninge, siger Camilla Torp-Smith. Du kan hjælpe andre, få frisk luft, en god gåtur og en chance for at møde andre mennesker i dit område.
En indsamler for Dansk Flygtningehjælp får i gennemsnit 1000 kr. på de 3 timer, det tager at deltage.
Tilmelding til landsindsamlingen kan ske på tlf. 3373 5111 eller på www.3-timer.dk. Her kan også oplyses om man ønsker at indsamle i Husum eller Brønshøj. Se også på facebookgruppen ”Dansk Flygtningehjælp indsamlere i Brønshøj-Husum 2014”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top