Cheerleaders vinder OK Puljen
IMG_4728.jpg
Piger fra Rockets Cheerleaders deltager på 2700Kulturdagen på Brønshøj Torv. Foto: ef.
Rockets Cheerleaders fra EnergiCenter Voldparken har vundet 5000 kr. i støtte fra OK Puljen.

Cheerleading er andet og mere blot end en flok piger, som hepper og danser til fodboldkampe, det er også en international konkurrencesport. Hos Rockets Cheerleaders sætter man konkurrencen i højsædet, og her får børn og unge mulighed for at dyrke en sjov og anderledes sportsgren, hvor man har mulighed for at dyste med andre hold, både i Danmark og internationalt.

– Vi dyrker cheerleading som en selvstændig sport, på lige fod med fx håndbold og gymnastik, fortæller formand, René Møller fra Rockets Cheerleaders, der har 220 aktive atleter og træner på bl.a. EnergiCenter Voldparken samt Brønshøj og Husum Skole.

 

Nu har Rockets Cheerleaders vundet en afstemning om 5.000 kr. fra OK Puljen, og der er nyt udstyr på ønskelisten. – Hvis man som udøver skal blive en god cheerleader, er det en forudsætning, at man også er dygtig til springgymnastik. Derfor er det oplagt, at pengene fra OK Puljen skal gå til indkøb af nyt udstyr, som eksempelvis nye springmåtter, så vores udøvere får endnu bedre træningsforhold end de allerede har, slutter Rene Møller.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top