Brønshøj fortsætter den gode stime med 3. sejr i træk
MG_3761.jpg
Jubel efter scoringen af Andreas Granskov Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj – HB Køge 1-0 (0-0)

Tingbjerg Ground lagde lørdag græs til et spændende opgør imellem to af rækkens nederste hold. Vigtigheden af kampen, og at 3 point ville give lidt luft ned til stregen, kunne tydeligt mærkes. Det var gæsterne fra HB Køge, der kom bedst fra start og Hvepsene virkede tilfredse med at kontrollere defensiven. En defensiv, som simpelthen bare fungerer og virker harmonisk, med Fleckner som klippen, man bare ikke kommer forbi.

Midt i halvlegen begyndte Hvepsene så at vise sig i HB Køges forsvar, og man havde fornemmelse af, at det var et spørgsmål om tid, før målet ville komme. Efter 28 min. og en god periode, hvor HB Køge blev presset tilbage kom forløsningen, da Tahir lagde et perfekt hjørnespark ind i det lille felt, hvor en superskarp Granskov dukkede op og headede bolden i det fjerne hjørne uden chance for HB Køge keeperen. Herefter overlod Hvepsene så initiativet til HB Køge og kontrollerede kampen defensivt. Hvepsene kunne gå til pausen med en fortjent føring, og især Tahir og Henningsen spillede fantastisk flot med masser af overskud.

I anden halvleg kunne de 601 fremmødte se et Brønshøj hold blive presset tilbage på banen fra start, men med flot spil og en drøngod holdindsats blev det en lige halvleg, hvor Hvepsene hele tiden var farlige ved omstillinger. Kun de sidste 10-15 minutter blev nervepirrende, da HB Køge satsede hele butikken for at udligne. Hvepsene har nu vundet de sidste tre kampe og har holdt nullet de sidste fire runder. Holdet indtager 8. pladsen.

Efter kampen udtalte Brønshøjs træner Carit Falch: ”Jeg synes, vi leverer en ekstremt fokuseret og disciplineret indsats. Vi har virkelig dygtige spillere på alle positioner, og flere på bænken som kan komme ind og hjælpe holdet. Det så vi i Skive, og det så vi igen mod HB Køge. Vi spiller igen med et ekstremt stærkt fundament og viser også i nogle perioder af kampen, at vi faktisk med små sikre skridt er ved at videreudvikle på konceptet. Slutningen af 1.halvleg var et lille smugkig ind i fremtidens Brønshøj hold. Der havde vi virkelig godt fat i spillet og brugte rummene virkelig intelligent – også til at skabe chancer. De 2-3 optimale perioder i løbet af kampene lige nu skal blive til flere undervejs, men vi har absolut ikke travlt. Vi er et helt ungt hold og jeg er helt ærligt vanvittig stolt af hvor langt gutterne er nået allerede nu. Vi arbejder struktureret og fokuseret videre på formlen og giver den fuld gas hver weekend. Lige nu er det bare en fornøjelse at følge spillernes og vores fans gejst og gåpåmod og man glæder sig virkelig til hver kamp.”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top