Vind en Halloween tur til Tivoli
Tivoli og Brønshøj Husum Avis sætter 3x4 billetter med turpas på højkant

Halloween i Tivoli har på få år udviklet sig med rette til at blive blandt de populæreste begivenheder i Danmark i efteråret. I fjor var der 417.000 gæster. Der er 20.000 græskar i den gamle have.
Tivoli har derfor i år valgt at forlænge sæsonen med en ekstra uge, hvor der bl.a. bydes på græskar i tusindvis, Zombie Dance Shows, Hotel Scary, heksemusicals samt en levende fortælling med hvide vampyrmus skabt af Shane Brox.
Brønshøj-Husum Avis´ læ­sere får chancen for at komme gratis ind til herlighederne. I samarbejde med Tivoli udsætter vi 3×4 entrebilletter med tilhørende turpas.

Der skal svares rigtigt på spørgsmålet:

Halloween forbindes med en frugt. Er det:
A: Æble
B: Græskar
C: Pære

Svaret sendes til kon@bha.dk mærket ”halloween” eller til Brønshøj-Husum Avis, Søborg Hovedgade 119, 4, 2860 Søborg mærket ”Halloween. Vi skal have svaret senest 6. oktober kl. 09.00
Forlystelserne kører, 40 handelsboder og alle restauranterne har åbne under Halloween i Tivoli der kan opleves fra 10. oktober til og med den 2. november.

DM i kæmpegræskar
Lørdag den 11. oktober kl. 11.00 tages der hul på endnu et kapitel om hvem der har fremavlet Danmarks største kæmpegræskar. Det er Dan­marks ypperste græskaravlere der kæmper om DM i kæmpegræskar 2014. Det sker i Tivoli og alle de deltagende græskar vejer over 200 kg.

Top