Til Københavns Kommune:
Hvem sylter reetableringen af vores ødelagte gadebelysning? Under vinterstormen 2014 blev en af vores gadebelysningslamper overfor Bygårdstræde 2, Brønshøj ødelagt. SAB´s ejendomskontor har rykket op til flere gange for at få lampen sat i stand, men får aldrig en tilbagemelding. Lampens placering er næsten lige ved gadehjørnet Bygården/Bygårdstræde, en placering der i den grad af […]

Hvem sylter reetableringen af vores ødelagte gadebelysning?
Under vinterstormen 2014 blev en af vores gadebelysningslamper overfor Bygårdstræde 2, Brønshøj ødelagt. SAB´s ejendomskontor har rykket op til flere gange for at få lampen sat i stand, men får aldrig en tilbagemelding. Lampens placering er næsten lige ved gadehjørnet Bygården/Bygårdstræde, en placering der i den grad af sikkerhedsmæssige årsager for beboerne kræver en god belysning, når det er mørkt. Hvilket firma står for reetableringen, har de ikke fået besked fra kommunen eller sover de i timen? Jeg forventer en tilbagemelding hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top