Tiger åbner på Frederikssundsvej
Den tidligere Fona-forretning på Frederikssundsvej 152 genåbner omkring 1. oktober som en Tiger-butik. Tiger er en 100 pct. dansk ejet virksomhed i kraft vækst med over 350 butikker i over 20 lande i Europa og Japan. Butikken i Brønshøj bliver på 270 kvadratmeter og butik nr. 69 i Danmark. Tiger har udviklet sig fra en […]

Den tidligere Fona-forretning på Frederikssundsvej 152 genåbner omkring 1. oktober som en Tiger-butik. Tiger er en 100 pct. dansk ejet virksomhed i kraft vækst med over 350 butikker i over 20 lande i Europa og Japan. Butikken i Brønshøj bliver på 270 kvadratmeter og butik nr. 69 i Danmark.
Tiger har udviklet sig fra en 10-kronersbutik i 1995 til et succesrigt internationalt koncept med originale, farverige, praktiske og sjove varer og dansk design til lave priser. Hver måned kommer der 300 nye varer i butikken, og halvdelen af sortimentet er i dag designet af Tiger selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top