Succes på Bellahøj
Efterårsmarked trak masser af gæster til bydelen

Det plejer at være et kæmpe tilløbsstykke, når et af landets allerstørste kræmmermarked med tre kilometer lange stande finder sted på Bellahøj. Og i år var heller ingen undtagelse.
Det er Freja Håndboldklub, Husum Boldklub, Boldklubben Union, Brønshøj Boldklub, Boldklubben Fix, Cykelklubben ABC og Boldklubben Stefan, der har arrangeret Efterårsmarkedet
Vejret viste sig også fra den bedste side, og både fredag og lørdag brillerede det med rigtig sommervejr, som satte humørbarren højt hos markedsgæsterne. Også stadeholderen havde ekstra smil om munden. Solen havde gjort kunderne lidt mildere og i det spendereglade hjørne, så der blev langet lidt ekstra kræmmergodter over bordene i de mange boder.
De tre dage hvor Efterårsmarkedet fandt sted, var der musik for enhver smag. James Rasmussen, der førhen var medlem af ”Four Jacks”, spillede en masse af de kendte numre, The Fireballs spillede gammeldags højoktan Rock and Roll, så man kunne få en svingom og ikke mindst fik Rugsted & Kreutzfeld teltet til at gynge med alle deres kendte hits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top