Stefan topper tabellen efter imponerende pointhøst i ugens løb.
MG_1262_web.jpg

Stefan fører serie 2 med 13 point for 5 kampe

Stefan fører serie 2 med 13 point for 5 kampe Foto: Christian Ove Carlsson
Stefan – 4 point og en målscore på 9-5

Sønderbro fight – Stefan 3-3

Stefan spillede tirsdag 3 -3 imod Sønderbro fight i Kløvermarken. Efter kampen sagde Stefans cheftræner Martin Kannegaard: ” Vi mødte Sønderbro-fight i en kamp, hvor begge hold, viser at de kan spille rigtigt god fodbold. Jeg synes vi spiller en god første halvleg, og vi er også i mest boldbesiddelse og Sønderbro lever meget på de har en rigtigt god dygtig angriber, som skaber en del problemer for os. Efter ca. 35 min kommer vi fortjent på 1-0 som os bliver halvlegsstillingen.

Efter pausen kommer Sønderbro Fight ud og sætter os under stort pres, og da der er spillet 8 min. af anden halvleg, scorer de til 1-1, og derefter må man sige at Sønderbro Fight viser at de er et rigtigt god fodboldhold. De sætter os under stor pres og ca. 25min inden i anden halvleg er vi bagud 3-1.

De sidste 15 min vælger, vi at spille med 3 mand i forsvaret og vi får lagt et godt pres, og 5 min før tid, er vi så heldige, at deres målmand laver et lille drop og vi kan score på en retur bold. 2 min før tid vælger vore midtbanespiller Felix, at hamre bolden helt op under overlæggeren, og score til 3-3 som blev kampens slutresultat.

Efter kampen, kan man sgu ikke være andet end meget stolt som træner. Vi er bagud med 2 mål til der er ca. 20 min tilbage og alligevel bliver alle spillerne ved med at kæmpe for hinanden og vise rigtigt god moral. Det er sgu en meget stor fornøjelse at se på.”

Stefan – CBS 6-2

Lørdag var det så CBS hjemme på Rådvadsvej og Stefan satte en tyk streg under deres status som tophold i Serie 2 da det blev til en overbevisende sejr.

Stefan var CBS Sport overlegen i alle spillets facetter, og sejren blev på hele 6-2.

Kampens højdepunkt var målet til 2-0, hvor et flot opspil resulterede i et indlæg fra venstrekanten Nickie Carlsson, der ramte angriber Rene Sichel Pedersen, der flot headede bolden ind. Et svagt spillende CBS Sport hold fik ikke et ben til jorden i hele kampen, og de to mål de fik scoret var såre simpelt resultatet af lidt for afslappet forsvarsspil hos Stefan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top