Sikker By projekt fortsætter for fuld styrke
Siden 2010 har vi holdt fast i, at København skal være en sikker by for os alle. Frem til i dag er der sket en markant fremgang i, at vi alle føler os mere trygge. Og kriminaliteten er reelt faldet, også selv om vi i perioder oplever, at den blusser op. Men med 30 pct. […]

Siden 2010 har vi holdt fast i, at København skal være en sikker by for os alle. Frem til i dag er der sket en markant fremgang i, at vi alle føler os mere trygge. Og kriminaliteten er reelt faldet, også selv om vi i perioder oplever, at den blusser op. Men med 30 pct. færre sigtelser mod de 14-17-årige og 21 pct. færre mod de 18-25-årige er vi på rette vej. Og vi er en del af den gode nyhed om, at ungdomskriminaliteten på landsplan er halveret de seneste 7 år.
Vi har derfor valgt at fortsætte med de indsatser, der virker. Hvor vi med en tidlig indsats får fat på de unge, inden det er for sent, og hvor vi får trukket dem ud af et dårligt miljø.
Fra socialdemokratisk side arbejder vi stadig hårdt på at få styr på de steder i byen, hvor der ikke er trygt nok – hvad enten det er nye eller gamle problemer. Vi ser på den enkelte bydel – hvordan her ser ud på gaderne, pladser og parker, hvordan er københavnerne og hvem er her.
Derfor er det mange tiltag – fra socialrådgivere på skolerne, SSP samarbejde, klubber, familierådgivning og hjælp, som vi vil fortsætte med. Men der er også løbende de fysiske forbedringer med f.eks. mere lys på gaderne eller andre forslag, som også lokaludvalget kan komme med.
I Brønshøj-Husum kæmper vi særligt for at få styr på vold, trusler og indbrud. De kræfter, der lægges her, er en del af det Sikker By program, der dækker hele København frem til 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top