Restaurant Gaardhaven er kommet for at blive
Her er der plads til børn

I den gamle Islev Kro på Islevhusvej har der gennem årene ligget mange forskellige restauranter. Både indisk, steakhouse og grillbar, men nu er det Restaurant Gaardhaven, der med ægte dansk mad, har indtaget adressen.
-Der er aldrig noget, der har kunnet køre rundt på stedet, så vi sendte rundspørge rundt i området for at høre, hvad folk havde lyst til, der skulle ligge på matriklen, fortæller Blaze, der er manager i Restaurant Gaardhaven.
Og folk var da også ret klare i mælet, for de ytrede alle ønske om et sted, hvor man kunne få lækker dansk mad.
-Så det måtte blive dansk mad, fortæller Blaze, der synes at Gaardhaven ligger helt perfekt. Tæt på Volden på parkering og på Husum Station. Og sommeren har da også sat ekstra skub i den nye restaurant, da folk har kunnet sidde i gårdhaven ved de ternede duge.
Med de hyggelige nyindrettede lokaler og gårdhave vil Blaze gerne appellere til familierne, og på menuen står der alt fra smørrebrød, pariserbøf og stegt flæsk med persillesovs.
-Børn er meget velkomne og der er også børnemenu. Her er der plads til at løbe lidt rundt og tegne. Hele baren har i sommer været fyldt med børnetegninger, siger Blaze, der gør meget ud af at skabe en rigtig familiestemning i ­restauranten.
Restaurant Gaardhaven går op i god kvalitet, og den nyligt åbne restaurant har da også allerede fået masser af god respons og stamgæster.
-Vi har overkommelige priser. Vi vil hellere se folk 2 gange om måneden end de kun kommer hver anden måned, fastslår Blaze, der har ansat to fuldtidskokke, 2 køkkenassistenter og nogle søde og imødekommende tjenere.
-Det har været en udfordring at starte restauranten, men jeg brænder for at få vendt et underskud til et overskud. Derfor benytter vi også det store dejlige lokale vi har ovenpå. Det kan bruges til både bryllup og begravelse, og der har vi plads til 100 ­gæster, fortæller Blaze, hvis næste træk er at lave en lounge afdeling med kaffe og cocktails.

3 kommentarer om “Restaurant Gaardhaven er kommet for at blive”

 1. Kirsten malmborg siger:

  Er det muligt man kan bestille bord til brunch- minimum 10 prs.- søndag d.14/12?og hvad er prisen pr.prs????
  Mvh Kirsten Malmborg

 2. Lisa siger:

  Hej Kirsten.
  Synes du skal ringe til gaardhaven på tlf 38 28 88 88 med spørgsmål 🙂

  Mvh Lisa 🙂

 3. Nilas Holst siger:

  For at være sikker på restauranten fik beskeden, ville jeg ringe til dem på 38 28 88 88 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top