Pigeholdet Street 2700 fra Husum er klar til DM i street soccer
MG_0392_streetfodbold.jpg
Foto: DGI Storkøbenhavn
Den danske landstræner i street soccer Suell Osmani vil være til stede hele dagen for at scoute efter spillere til DGI street soccer-landsholdet, som til næste år skal forsvare EM titlen i London.

De er klar til at give den max gas, når der lørdag den 20. september er DM i street soccer på Rådhuspladsen i København. 2700 har kvalificeret sig til DM via lokale DGI street-mesterskaber, og mesterskabet bliver en fodboldfest med europæisk topniveau.

Danmark dominerer gadefodbold på europæisk plan både inden for 4 vs. 4 og panna. Niveauet bliver derfor højt, når DGI lørdag den 20. september inviterer til Danmarksmesterskaber i Street Soccer på Rådhuspladsen i København.

Den danske landstræner i street soccer Suell Osmani vil være til stede hele dagen for at scoute efter spillere til DGI street soccer-landsholdet, som til næste år skal forsvare EM titlen i London.

I street soccer er teknik, tæt samspil og finter i højsæde, hvilket i kombination med de få midler spillet kræver, har været medårsag til den kraftigt stigende popularitet for sporten. Samtidig har populariteten og anerkendelsen af spillet gjort, at niveauet i Danmark er blandt de højeste i Europa.

Rådhuspladsen vil syde af spændende kampe i 4 vs. 4 kampe og sensationelle finter, og der vil også være freestyle shows med Danmarks bedste freestylere fra Danish Football Freestyle Community.

En turnering i det ligeledes stærkt voksende pannaspil vil desuden blive afviklet af DGI’s samarbejdspartnere Copenhagen Panna House. Her vil der være mulighed for at udfordre andre pannaspillere i én mod én spillet, der handler om at knock-oute sin modstander med en tunnel. Gadeviben styrkes yderligere i kraft af rap-crewet Darkness, der leverer lydsiden sammen med DJ Cars10.

Danish Street Cup Finals afvikles på Rådhuspladsen i København fra kl. 11.00 – 19.30.

1 kommentar om “Pigeholdet Street 2700 fra Husum er klar til DM i street soccer”

  1. Sejt gået, piger! Stort tillykke!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top