Påsat brand i Husum
Politiet leder efter vidner

Der var flere beboere på Vindingevej i Husum, der sidste tirsdag aften fik sig noget af en forskrækkelse.
Institutionen Arken stod i lys lue – heldigvis var det udenfor åbningstiden, så alle børn var blevet hentet.
-Min kone blev ringet op, da hun er pædagog på institutionen, og vi bor lige overfor, fortæller en chokeret Michael Nielsen og tilføjer, at det ikke er første gang, der er brand på Arken.
Der er et stort affaldsskur og to mindre rum, hvor forældrene stiller barnevogne. Rummene er ikke aflåste, og det er i et af de rum, hvor politiet har konkluderet, at branden er opstået.
-Vi har været på stedet og kan se, at det er affaldsskuret, der er brændt sammen.
Vi ved, at der er en hjemløs, der har boet i et af rummene, og på en videoovervågningskamera kan vi se en person, der kommer til stedet, går ind og kører væk igen. Efter fem minutter kan vi se, at det begynder at ryge, og derfor er det uden tvivl en påsat brand, fortæller kriminalassistent Bruno Borau fra Københavns Politi.
-Vi kan ikke se, hvad der er sat ild i på stedet, men det er i alle tilfælde ikke en elektrisk fejl. Nu vil vi gerne finde den hjemløse og høre, hvad han siger, og vi skal i gang med andre afhøringer, fortæller Bruno Borau, der gerne høre fra vidner der har set noget mistænkelig omkring Vindingevej. Bruno Borau kan kontaktes på 72589085.

 

Foto: Jacob Dam.

Foto: Jacob Dam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top