Ny behandling fjerner rynker
Jyoti Ram fjerner de uønskede linjer uden botox

Hvis nogen på forhånd siger, at man skal stikkes med 18 nåle i ansigtet en hel time, er der nok mange, der ville springe fra.
Men kosmetolog Jyoti Ram fra Lotus Skin Purify på Frederikssundsvej 381 ved, hvad hun taler om, når hun fortæller, at Meta Terapi der er et alternativ til botox. Den store forskel er bare, at denne behandling er hel naturlig.
-Det gør på ingen måde ondt. Nålene er helt fine, og det føles bare som en prikken på huden, fortæller Jyoti Ram, der har anskaffet sig den seneste nyskabelse inden for skønhedsindustrien.
Meta Terapi er en forkortelse for “Medical & Esthetical Tissue Activation therapy”, den er en metode til effektiv hudforyngelse, anti-aging, hud- hydrering og restaurering, fortæller Jyoti Ram, der i flere år har gået og tænkt over, hvilken behandling hun ville tilbyde sine kunder.
-Alle kosmetologer laver jo almindelige behandlinger, men jeg vil gerne gå det ekstra stykke med mine behandlinger. Jeg ledte længe og fandt Dermatude, som viser gode resultater, og som jeg blev helt vild med. Jeg ville finde noget, der kunne konkurrere med botox og laser, fortæller Jyoti Ram, der en kosmetolog og uddannet fra kosmetologskolen, CIDESCO, for fem år siden.
Der er kun 9 i Danmark, der tilbyder den samme behandling som Jyoti Ram og hun har netop har været igennem et længerevarende kursus, så hun nu kan give behandlingen.
-Jeg har selv prøvet behandlingen, og min mand sagde, at hun kunne se en tydelig forskel på bare en behandling, fortæller Jyoti Ram, der er har en utrolig høj faglighed og brænder for sit fag.
-Jeg elsker at kunne se resultater på kunderne, for så ved jeg, at de kommer tilbage til mig og er glade. Det giver mig en utrolig stor tilfredsstillelse i mit arbejde, fastslår Jyoti Ram, der også ser frem til at kunne tilbyde den nye behandling.
-Jeg vil sammenligne Meta Terapi, som en slags styrketræning. Jeg går ind og perforerer cellelaget i den øverste del af huden, som når den aktiveres, øger produktionen af kollagen og elastin uden den giver risiko for udvikling af arvæv, fortæller Jyoti Ram, der også gør meget ud af at bruge naturlige og allergivenlige produkter på kunderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top