Krimiklubbens program er klar
Ottende sæson skydes festlig i gang med et arrangement med Jazz, mad og forsvarsadvokaten Merethe Stagetorn. I oktober udkommer en ny bog om hendes liv ”Jeg har ikke noget til gode hos Vorherre”, så der er her mulighed for et lille smugkig før udgivelsen og høre om nogle af de mest omtalte kriminalsager, da hun […]

Ottende sæson skydes festlig i gang med et arrangement med Jazz, mad og forsvarsadvokaten Merethe Stagetorn. I oktober udkommer en ny bog om hendes liv ”Jeg har ikke noget til gode hos Vorherre”, så der er her mulighed for et lille smugkig før udgivelsen og høre om nogle af de mest omtalte kriminalsager, da hun har møderet for Højesteret og har været involveret i meget omdiskuterede sager.
Arrangementet foregår torsdag d. 2. oktober. Kl. 17.30-19 er der musik med to dygtige jazzmusikere Yasser Pino på kontrabas og Jacob Gurevitsch op spansk guitar. Kl. 19.30 Merethe Stagetorn. Krimiklubbens program er som vanligt alsidigt og byder bl.a. på tidligere souschef fra Rejseholdet Kurt Kragh der har udgivet bogen ” At tænke som en morder”, Film i Cinemateket med intro af Bo Tao Michaëlis og meget mere. Medlemskort til alle arrangementer koster 150,- kr. enkeltbilletter 50,- kr. og kan købes på Brønshøj Bibliotek og Biblioteket på Rentemes­tervej og via deres hjemmesider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top