Kreativitet i højsæde
Blomster-36-14.jpg
Nina Kaare Thomsen er på bar­sel i øjeblikket, så hun er glad for at have to dygtige medarbejdere i Cecillie og Rikke. Foto: Kaj Bonne.
”Klokkeblomst” fejrer 5 års jubilæum

For et par år siden, var Nina Kaare Thomsen ved at opgive sin drøm. Hendes lille hyggelige blomsterbutik ”Klokkeblomst” som hun startede i 2009 ved Brønshøj Torv, blev som mange andre butikker ramt af finanskrisen, men Nina Kaare Thomsen holdt stædigt ved, og i dag har hun ansat to blomsterdekoratører i sin butik for at klare efterspørgslen.
Det er også som at træde ind i et skattekammer med masser af smukke blomster blandet med gamle møbler og brugskunst, og Nina Kaare Thomsen er selv ude og finde de gamle antikviteter og loppefund til butikken. Hun synes brugskunstdelen er spændende, og i sommer udstillede hun på Livsstilsmessen på Ledreborg.
-Det er svært at leve af avancen fra blomstersalg alene. Der skal også være andre ting. Tingene finder jeg i Danmark og i Sverige, og når jeg så er i Sverige, så finder jeg også mos og grene, som jeg kan tage med hjem til butikken. Jeg køber meget ind hos danske gartnere for at støtte dem, og så gør jeg en dyd ud af, at blomsterne skal være i en god kvalitet. Kunderne skal jo helst opleve, at buketten holder længe, for så kommer de igen, fortæller Nina Kaare Thomsen.
For 2 år siden kom ”Klokkeblomst” ind i Interflora, og det har også været en succes for Nina Kaare Thomsen, der af den grund også sælger chokolade, specialiteter og vin.
-Men det er kreativiteten og den hyggelige stemning, der er i højsæde hos ”Klokkeblomst”. Mange kommer for at købe vores kreative buketter, men vi laver altså også traditionel blomsterbinderi også bårebuketter til begravelser, fortæller Nina Kaare Thomsen, der i anledningen af 5 års dagen for ”Klokkeblomst” har 20 % på alle planter og brugskunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top