Hvepsene venter stadig på sæsonens første sejr
MG_2183_web.jpg

Brønshøj fansene jubler over Casper Henningsens straffesparks scoring til 1-1

Brønshøj fansene jubler over Casper Henningsens straffesparks scoring til 1-1 Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj – Roskilde 1-1 (0-1) 507 tilskuere

Der var dømt bundopgør på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag, da Roskilde kom på besøg. Den første halvdel af første halvleg blev en rodet affære og ingen af holdene spillede prangende. Som kampen skred frem fik Brønshøj dog bedre fat og stod for de fleste chancer og efter 34 minutter havde hjemmeholdets Henningsen et skud på stolpen og riposten opfangede Dalgaard, men hans skud blev reddet på stregen. Efter 44 minutter fik Roskilde så straffe efter kluntet forsvarsspil af Brønshøj. Det scorede gæsternes Emil Nielsen på og så kunne Roskilde gå til pause med en noget ufortjent føring.

2. halvleg blev langt bedre og Brønshøj fik lagt et bedre tryk på gæsterne fra Roskilde og efter 80 minutter kom forløsningen så, da Casper Henningsen fra 11 meters pletten kunne udligne til 1-1.

Efter kampen udtalte Brønshøj cheftræner Carit Falch: ” Første halvleg var lidt en rodet omgang og jeg var ikke tilfreds med tempoet i vores spil. Jeg tror begge hold var lidt præget af en lidt pointfattig start på sæsonen. Alligevel havde vi dog de største chancer for at bringe os foran. 2. halvleg blev klart bedre og vi fik lagt et stort tryk på Roskilde helt til slut. Jeg synes vi viser stor styrke, og jeg var meget glad for at se, vi kunne dominere Roskilde.  Jeg synes vi havde fortjent sejren, men vi skal udnytte de chancer vi producerer, hvis vi skal løbe med 3 point i kampene”

På lørdag klokken 15.00 tager Brønshøj så imod AC Horsens. AC Horsens vandt 3-0 over Vejle hjemme i weekenden med tidligere Brønshøj træner Bo Henriksen i spidsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top