Hvepsene sensationelt videre i landspokalturneringen
Web_MG_2785.jpg

Mikkel Nøhr Christiensen jubler efter sejrsmålet

Jubel efter Mikkel Nøhr Christensens sejrsmål til 1-0 Foto: Christian Ove Carlsson
Onsdag aften sendte Brønshøj sensationelt superliga mandskabet OB ud af pokalturneringen med en 1-0 sejr hjemme på Tingbjerg Ground

OB startede som lyn og torden og det lignede en umulig opgave for Hvepsene. Som halvlegen skred frem, var det dog som om at selvtilliden blussede op hos hjemmeholdet og imod slutningen af halvlegen, var det endda hjemmeholdet som domminerede. Brønshøj havde 2 store chancer før pausen, den første til Granskov efter 20 minutter, som headede bolden forbi OB keeperen Ousager, desværre også forbi målet. 10 minutter senere var det så Mikkel Nøhr Christensen der blev spillet fri i venstre side, desværre for hjemmeholdet sparkede han lige akkurat forbi mål. Holdene gik til pause uden scoringer, men det var klart hjemmeholdet som kunne være sin indsats bedst bekendt.

Anden halvleg var kun lige gået i gang, da OB mistede bolden på midtbanen og Mikkel Nøhr Christensen fik uhindret lov til at løbe direkte imod OB målet og fra kanten af feltet kunne han sikkert passere Ousager i OB målet til stor jubel fra de mere end 600 fremmødte tilskuere.

Specielt en spiller fra hjemmeholdet havde mange fans på lægterne. 26-27 børn fra Utterslev skoles 2-3 klasser fulgte Oliver Fredsted som arbejder på skolen. De mange børn var superstolte af Olivers præstation.

Oliver Fredsted

Oliver Fredsted sammen med elever fra Utterselv skole

Granskov var efter 65 minutter på spil igen, men fra en fri position foran mål, headede han langt over mål. 9 minutter før slutfløjtet var det så Oke Akpoveta som fra vestre side, sendte et følt skud på overliggeren. OB havde også deres chancer, men det var ikke til at se forskellen imellem Superligaen og Nordic Bet ligaen.

Efter kampen var det også en stolt Brønshøj træner Carit Falch, der udtalte: Det er vores gutter der har leveret en pragtpræstation, mere end det er OB der er dårlige. Vi tør spille, vi presser som en enhed i hele kampen. Selvom vi er foran med 1-0 er det ikke noget med at vi bare forsvarer føringen.

En stolt Carit Falch efter 1-0 sejren over OB i pokalturneringen

En stolt Carit Falch efter 1-0 sejren over OB i pokalturneringen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top