Havtorn
Bogen om Nordens citron er udkommet over hele landet

Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange-gule bær et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt med antioxidanter og sunde vitaminer. Alene et enkelt lille bær indeholder lige så meget C-vitamin som en halv citron. Bærret er den nye superfood, der blev genopdaget i forbindelse med opblomstringen af Det nye nordiske køkken, og ”Havtorn – Nordens citron til forretter, hovedretter, desserter & drikke” er den første danske kogebog om det lille mirakelbær.
Det er Kim Gravenhorst, køkkenchef, madpublicist og indehaver af Restaurant Beghuset i Dragør, og den anerkendte madfotograf Jacob Ljørring, der inviterer os inden for i havtornens fascinerende verden.
Den populære køkkenchef giver os 45 lækre opskrifter og eksempler på, hvordan man kan benytte havtorn i maden, og vi kommer hele køkkenet rundt. Bærret giver dybde og nuancer i alt fra bagværk og forretter til hovedretter, desserter og sunde drinks. Det er fascinerende så mange retter, det beriger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top