Fodbold og lektier hos Uglen
Lektiecaféen Uglen hjælper børn, unge og voksne med lektier i dansk, matematik, engelsk og alle de andre fag fra 0.-10. klasse. Som noget nyt vil nogle af de frivillige spille fodbold om mandagen med børnene og kombinere det med lektierne. De frivillige hjælpere har aflagt børneattest og er dygtige og hjælpsomme. Alle er meget velkomne, […]

Lektiecaféen Uglen hjælper børn, unge og voksne med lektier i dansk, matematik, engelsk og alle de andre fag fra 0.-10. klasse. Som noget nyt vil nogle af de frivillige spille fodbold om mandagen med børnene og kombinere det med lektierne. De frivillige hjælpere har aflagt børneattest og er dygtige og hjælpsomme. Alle er meget velkomne, og der er te/kaffe og frugt.
Uglen har åben mandage og torsdag fra kl. 16-18 på Energicenter Voldparken (tidligere Voldparken Skole), 2. sal lok. 204, Kobbelvænget 65.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top