Eurospar bliver til MENY
Eurospar på Ruten i Tingbjerg bliver i foråret 2015 forvandlet til Danmarks nye fødevaremarked under navnet MENY. -Det bliver rigtig godt, at der kommer noget nyt til. MENY butikkerne bliver mere ensartede, og der bliver langt bedre priser og et større sortiment, fortæller købmand Bent Kristensen, der glæder sig til at få et stærkt bagland […]

Eurospar på Ruten i Tingbjerg bliver i foråret 2015 forvandlet til Danmarks nye fødevaremarked under navnet MENY.
-Det bliver rigtig godt, at der kommer noget nyt til. MENY butikkerne bliver mere ensartede, og der bliver langt bedre priser og et større sortiment, fortæller købmand Bent Kristensen, der glæder sig til at få et stærkt bagland i Dagrofa og vise kunderne på Ruten sin nye butik.
Meny-kæden etableres i samarbejde med de selvstændige købmænd, der i dag ejer en del af SuperBest- og Eurospar-butikkerne rundt om i landet. MENY kommer til at tilbyde en inspirerende indkøbs- og madoplevelse, hvor kunderne bliver mødt af et stort sortiment, friske fersk­varer og personlig service fra engagerede, dygtige fagfolk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top