De bedste b(j)ørnesteder i Brønshøj
Hvor er de bedste steder for børn i Brønshøj? Det vil Brønshøj Bibliotek gerne have lokale børn (og voksne) til at give et bud på.

Forslagene skal bruges til en folder med titlen ”Da Bamse kom til Brønshøj”, som guider børn og deres voksne rundt til de sejeste steder for børn i vores område. Ved at følge i Bamses potespor kan man komme en tur rundt i bydelens smukke natur, til fede legepladser, historiske bygninger og ??? Ja, her håber biblioteket at få tips fra læserne til deres yndlingssteder, også gerne til mere ukendte stjernesteder.
Folderen udgives i anledning af en bamsefestival i Rytterskolen i uge 43 med masser af aktiviteter for institutioner og indskolingsklasser samt for børnefamilier i weekenden. Et samlet program for bamseugen fås på biblioteket og på bibliotekets hjemmeside.
Brønshøj-Husum Lokaludvalg har støttet udgivelsen af folderen, som vil blive udarbejdet af Frigge Volander, der er uddannet fotograf og har trådt sine barnesko i Brønshøj.
Forslag til gode b(j)ørnesteder kan sendes til Hanne Axen på Brønshøj Bibliotek: haaxen@kff.kk.dk senest d. 25.9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top