Bronze til Bellahøj Skytteforening
WP_001747.jpg
Foto: Jakob Nielsen
DGI har netop afholdt DM i terrænpistol og sekundskydning. Flere skytter fra Storkøbenhavnsområdet opnåede flotte placeringer både på hold og individuelt niveau.

Blandt dem der udmærkede sig var Bellahøj Skytteforening. Skytteforeningen indkasserede både bronzemedaljer på foreningsniveau, men også som en del af landsdelsholdet, der bestod af skytter fra Bellahøj Skytteforening og RI98 Skytteforening.

På individuelt niveau vandt Annette Winther og Bo Carstensen fra RI98 Skytteforening hhv. guld og bronze.

I den anden DM disciplin, sekundskydning, var der også succes for skytterne fra storkøbenhavnsområdet og dermed DGI Storkøbenhavn. I Ungdomsklassen snuppede Rasmus Wrønding fra Københavns Amts Skyttelaug en flot sølvmedalje, mens Christian Laustsen tog sølvet i revolverklassen.

Kort om disciplinerne
Terrænskydning foregår ved opstilling af midlertidige mål i et varieret skydeterræn. Der skydes indenfor en begrænset tid på typisk 10 eller 20 sekunder mod flere forskellige mål på op til ca. 100 meters afstand. Vinderen er den, der samlet har ramt flest mål.

I sekundskydningen skal et på forhånd defineret antal mål rammes på kortest mulige tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top