Brønshøj tog fusen på favoritterne fra AC Horsens
661 tilskuere så undertippede Brønshøj snuppe det ene point i overtiden hjemme på Tingbjerg Ground

AC Horsens med tidligere Brønshøj træner Bo Henriksen i spidsen, besøgte lørdag Tingbjerg Ground som klare favoritter til opgøret. Efter en god start af hjemmeholdet med et par gode chancer, var det gæsterne der bragte sig foran med 0-1 efter 20 minutters spil. Martin Lund blev spillet i dybden og placerede bolden i det lange hjørne uden chance for Dannevang i Brønshøj-målet. Det resultat holdt helt indtil det 89. minut, hvor Brønshøj fik hjørnespark og Dannevang gik med frem og skabte uro i forsvaret. Det resulterede i et ordentligt klumpspil, hvor Lars Emil Juul Andersen kom højest og bolden havnede for fødderne af Nuri Mustafi, som resolut sparkede bolden i mål til stor jubel for størstedelen af tilskuerne. Det blev kampens resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top